Yes, I betrayed and hurt that much, because I loved him and he left me. I can not forget him and all the time I feel that little hope, but in vain. I love you ...

Hodnocení a loučení

24. ledna 2010 v 18:27 | ♥Baunka♥
Ahoj sbééčka a čtenáři hhh

Jak je?No já dobře!No jenom vám chci oznámit že tu nebudu od 25.1.2010 do 1.2.2010 páč jedu na lyžák někteří z vás asi taky co?Takže nebudu přidávat žádné články též obíhat sbééčka moje milované a ještě jsem vám chtěla říct kdo si to přečetl z mích sbéé tak napište do komentářů že si mě nesmaže a ještě jsem dám vyhodnocení sbééček takže už ho dám jsem

Dokonalý sbééčko
Ujde sbééčko
je nasmazání

No co jsou sbééčka na smazání tak ať napíšou komentář a když ne tak aý přijedu tak je automatický smazán.No jinak se tu mějte dobře a snad přijedu zdravě doufejme ale budu se snažit když napíšete padesát komentářů tak tu bude překvápku hele já pujdu tak za týden v pondělí tu zase budu a dám vám vědět jaké to tam bylo a sbéčka hned oběhnu a přidám mnoho článků hele já půjdu si dobalit a vykoupat a junout na tv a spinka tak ahooj

Spozdravem ♥Baunka♥
majitelka hhh
(hustejhustejhustej)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Kikča Kikča | Web | 24. ledna 2010 v 18:52 | Reagovat

já jsem na blogu teď moc nebyla a už dvakrát jsem uplně smazala všechny Affs, takže obíhám jen ty kteří napsali, že chtěj zůstat...

2 sashiiiii sashiiiii | Web | 25. ledna 2010 v 15:47 | Reagovat

Sme radi ze patrime k fajn SB :))

3 adl250 adl250 | 25. ledna 2010 v 18:11 | Reagovat
4 Anýýý Anýýý | E-mail | Web | 25. ledna 2010 v 19:24 | Reagovat

díky Baunko .....a ...oooobííííhááám

5 ¤K@thu§h-Q@ °~ ¤K@thu§h-Q@ °~ | Web | 26. ledna 2010 v 13:53 | Reagovat

Achojky je vyhodnocení 5. a zařátek 6.kola SONC :)) tk si sháněj hlásky.

6 Dirty Diana Dirty Diana | E-mail | Web | 26. ledna 2010 v 20:18 | Reagovat

Super,jsem dokonalý sb =D
Ty taky  :-)

7 SasHii a SiMI Affs <3 SasHii a SiMI Affs <3 | Web | 26. ledna 2010 v 21:00 | Reagovat

Ahoj Affiii :) Mame new dess, jak se liby pls? Jinak co nove? Obiihamee :)

8 SasHii a SiMI Affs <3 SasHii a SiMI Affs <3 | Web | 28. ledna 2010 v 6:24 | Reagovat

Awojik Affik ;)  jo a jak se mas? Na blogsu - hned prvy je nieco pre affska ;)

9 Wolf Girl Wolf Girl | E-mail | Web | 28. ledna 2010 v 16:02 | Reagovat

Ahojky sbénko!!!Až se vrátíš změň si mě pls z Dirty Diana na Wolf Girl.Díky =D

10 Ewuléé-tvoje SBéé Ewuléé-tvoje SBéé | Web | 29. ledna 2010 v 9:57 | Reagovat

Achojky SBééško.. Jak je??U mě to jde!! Dneska prázdniny a naši nejsou doma-takžhéé je to SuPeR!! Já uš zase jdu..Papa ZLATO :D :D

11 sashiiiii sashiiiii | Web | 30. ledna 2010 v 9:51 | Reagovat

Tak zas sem tady :D dneska vystupujem ...brrr... dufam ze ty sa mas lepsie :D

12 Ewuléé-tvoje SBéé Ewuléé-tvoje SBéé | Web | 30. ledna 2010 v 16:36 | Reagovat

Ahojky!! Předem oznamuji.že budu pozastavovat blog,přednastavila jsem článek od kdy do kdy apod.-bude zítra na mém blogu!! Teď píšu všem SBéé stejný komentář,nemám moc času,tak se pls nezlob a PAPA!!!

13 besstfriends besstfriends | Web | 31. ledna 2010 v 13:47 | Reagovat

Ahojky,
je nám líto, ale v naší soutěži o nej blog si nepostoupila! To však není konec světa tak alespoň hlasuj! Ahoj

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama